TANIM :
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : -
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 5 gün.
TANIM : Dana takım karkasın ortadan ikiye bölünmüş ve omuriliğin alınmış halidir.
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : 100-175 kg
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün
TANIM : 11 kaburgalı olarak çeyreklenmiş, antrikot, kürek, gerdan ve döşü kapsayan kısmıdır.
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : 55-75 kg
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün
TANIM : Bonfile, kontrafile, tranç, sokum, yumurta, nuar, kontrnuar, incik ve pençetayı kapsayan kısımdır. 2 kaburgalı olarak çeyreklenmiştir.
AMBALAJ :
AĞIRLIK : 50-70 kg.
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün
TANIM : İncik kemiği, orta kemik ve çanak kemiği içeren dana butun filetosuz ve pençetasız kısmıdır.
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : 30-45 kg
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün
TANIM : Dana kısa butun incik ve çanak kemikleri alınmış halidir.
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : 20-40 kg
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün
TANIM : Dana butun pençetası alınmış halidir.
AMBALAJ : İsteğe bağlı kefenli.
AĞIRLIK : 35-50 kg
RAF ÖMRÜ : 0 ile +4°C'de 7 gün