TANIM : Saçakları ve yan fitilleri tamamen temizlenmiş dana but etidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli /plastik kasa
AĞIRLIK : 1.5-2.5 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Yan fitilleri ve sırt yan sinirleri tamamen temizlenmiş kemiksiz filetodur.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli /plastik kasa
AĞIRLIK : 2.7-4 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Dana butun boşluğunun trimmingli dış ve iç zarının alınmış kemiksiz halidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli /plastik kasa
AĞIRLIK : 5-8 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Zarı alınmış but etlerindendir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli /plastik kasa
AĞIRLIK : 1.5-2.5 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Zarı ve sinirleri alınmış but etidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 5-8 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Fazla yağları alınmış but etlerindendir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 5-8 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Yağ tabakası ve sinirleri alınmış but etidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 5-8 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Fazla yağları alınmış but etlerindendir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 5-8 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Dana kolun gerdan kısmında bir kaburga kalacak şekilde kesilmiş, kapağı ve yan sinir dokusu alınmış halidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 3.5-5 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ila +4°C’de 15 gün; -18°C’de 12 ay
TANIM : Dana kol’un, tüm yağlarından arındırılmış, dış kapak üzerindeki kanlı dokuların bulunmadığı, boyun kısmının kemiklerinden ayrılmış halidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 9-12 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ila +4°C’de 10 gün; -18°C’de 12 ay
TANIM : Dana kolun kürek kısmının kapağı alınmış kemiksiz halidir
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 11-15 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ila +4°C’de 10 gün; -18°C’de 12 ay
TANIM : Dana kolun boşluk kısmının sıyırma yöntemi ile hazırlanmış kemiksiz halidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 9-13 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ila +4°C’de 10 gün; -18°C’de 12 ay
TANIM : Dana kemikli but inciğinin kemiklerinden ayrılmış halidir.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : 3-4.5 kg.
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 15 gün; -18 °C’de 12 ay
TANIM : Sinirsiz, kıkırdaksız dana eti ve yağıdır. Kavram, çanak ve böbrek yağı içermez. Max. % 40 yağlıdır.
AMBALAJ : Shrink vakumlu, karton koli/plastik kasa
AĞIRLIK : -
RAF ÖMRÜ : Vakumlu ambalajda 0 ile +4 °C’de 10 gün; -18 °C’de 12 ay.