Dana Köftelik Kıyma
TANIM : Kol kısmından üretilir. Yağ oranı en çok % 20; Kolajen / et protein oranı en çok % 15
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Kıyma
TANIM : Kol kısmından üretilir. Yağ oranı en çok % 15; Kolajen/et protein oranı en çok % 15
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Yağsız Kuşbaşı
TANIM : Yağsız but kısmından elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Kuşbaşı Yemeklik
TANIM : Kol ve but etlerinden üretilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
Dana But Biftek
TANIM : Yağsız but etinin dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Gulaş
TANIM : Tam tirimlenmiş but kısmından elde edilir
AMBALAJ : -
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0- 2°C'de 9 gün; -18°C'de 6 ay
Dana Sote
TANIM : Yağsız but etinden elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Izgara Biftek
TANIM : Antrikotun dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
Dana Stragonof
TANIM : Yağsız but etinden elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
Dana-Kuzu Kıyma
TANIM : Dana eti ile kuzu döş ve kol etinden üretilir. Yağ oranı % 25
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 12 ay
Kuzu Kuşbaşı
TANIM : Kuzu but etinden üretilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 12 ay
Kuzu Külbastı
TANIM : Kemkisiz but etinin dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’C de 12 ay
Kuzu Gerdan Haşlama
TANIM : Kemikli gerdanın dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’C de 12 ay
Kuzu İncik
TANIM : But incik kısmından elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’C de 12 ay
Kuzu Kol Fırın
TANIM : Kemikli kol kısmından elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’C de 12 ay
Kuzu Pirzola
TANIM : Sırt kafes kısmından elde edilir,
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg -1,250 kg
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’C de 12 ay