TANIM : Kol kısmından üretilir. Yağ oranı en çok % 20; Kolajen / et protein oranı en çok % 15
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Kol kısmından üretilir. Yağ oranı en çok % 15; Kolajen/et protein oranı en çok % 15
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Yağsız but kısmından elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 7 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Kol ve but etlerinden üretilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Yağsız but etinin dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Tam tirimlenmiş but kısmından elde edilir
AMBALAJ : -
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0- 2°C'de 9 gün; -18°C'de 6 ay
TANIM : Yağsız but etinden elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Antrikotun dilimlenmesiyle elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay
TANIM : Yağsız but etinden elde edilir.
AMBALAJ : PP tabaklarda MAP, karton kolide
AĞIRLIK : 1kg - 1,250gr
RAF ÖMRÜ : 0-2 ‘C de 9 gün, -18’Cde 6 ay